Yritystori - tutustu ja tee kauppaa

Yritystori yhdistää myyjät ja ostajat. Jo olemassaolevan yrityksen ruoriin hyppääminen voi olla fiksu tapa aloittaa yrittäminen – etenkin jos yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja tuulta purjeissa.

Kouvolan alueella on paljon kiinnostavia, myynnissä olevia yrityksiä. Jos harkitset yrityksen ostamista, tutustu tarjontaamme. Jos taas olet myymässä yritystäsi, julkaisemme myynti-ilmoituksesi maksutta Kinnon Yritystori-palvelussa.

Jos yrityskauppoja tehdessäsi tarvitset rahoitusneuvontaa, saat apua Kinnon yritysneuvonnasta. Kannattavuuslaskelmalla varmistat, onko ko. liiketoiminta järkevä ostaa ja mikä on sen takaisinmaksuaika. Hyviä taloussuunnittelupohjia löydät Yritystulkki – palvelusta www.yritystulkki.fi (valitse Kouvola). Jos sopivaa ostettavaa yritystä ei vielä ole löytynyt, niin voit ilmoittautua meidän ostajarekisteriimme. 

Omistajanvaihdos tarjoaa mahdollisuuden yrityksen kehittämiseen. Käydään yhdessä läpi eri kehittämisvaihtoehtoja ja niiden rahoittamista.

Palvelumme on luottamuksellista ja sen tavoitteena on yhdistää luopujat ja jatkajaehdokkaat.

Tutustu tarjontaan ja tee kauppaa!
 

Huomioithan, että myynti-ilmoittelu Kinnon Yritystorilla on tarkoitettu vain Kouvolassa toimiville yrityksille. Sen sijaan neuvomme kaikkia myyjiä ja ostajia omistajanvaihdoksen vaiheissa ja ohjaamme käyttämään seudun asiantuntijapalveluita.

Emme vastaa sivuillamme myynnissä olevien yritysten laadusta tai myyntiprosessista.

***

Kinnon Yritystorin lisäksi voit jättää myynti-ilmoituksen maksutta valtakunnalliseen www.firmakauppa.fi -palveluun, mikäli kohteen hintapyyntö jää alle 200 000 euron. Sivuilla on tällä hetkellä yli 400 ilmoitusta myytävistä yrityksistä sekä yli 150 yrityksen ostamisesta kiinnostunutta. Kohteen voi halutessaan ilmoittaa myös ilman hintapyyntöä.

Palvelun tarjoaa ilmaiseksi pk-sektorin omistajanvaihdoksiin keskittynyt Suomen Yrityskaupat Oy, joka on Suomen Yrittäjien pitkäaikainen yhteistyökumppani. Suomen Yrityskaupat tekee yhteistyötä nyt myös Kinnon kanssa mikroyritysten omistajanvaihdosten onnistumisen edestä. Voit kääntyä kysymysten tai kehitysehdotusten osalta joko Kinnon Leena Gardemeisterin tai Firmakaupan Lassi Elon puoleen.

Lassi Elo
Suomen Yrityskaupat Oy
lassi.elo@yrityskaupat.net
p. 050 4668 575

***

MYYTÄVÄNÄ

Valkealan Sanomat Oy

Tarjoamme mahdollisuutta tulla mukaan kehittämään paikallismediaa pitkälle tulevaisuuteen, joko yhdessä kanssamme tai ottamalla kehittämisestä kokonaisvastuu. Jos olet toivomamme henkilö, olemme valmiit neuvottelemaan erilaisista vaihtoehdoista.

Valkealan Sanomat ilmestyy kerran viikossa 12-sivuisena Tabloid-versiona. Lehti työllistää tällä hetkellä päätoimittajan päätoimisesti sekä osa-aikaisen toimitusjohtajan ja freelancer-toimittajan. Lehdestä on saatavissa näköispainos netissä. Yritys on mukana valtakunnallisessa digitaalisen osaamisen ja innovaatiotoiminnan kehittämisen hankkeessa. Valkeala on toinen Kouvolan kokeilualueista, joilla kehitetään paikallisvaikuttamista. Valkealan Sanomat haluaa olla mukana paikallisen yhteisöllisyyden kehittämisessä.

Tarjolla olevat vaihtoehdot; liiketoiminnan tai yrityksen ostaminen kerralla tai vähittäin. Kiinteistö ei kuulu kauppaan. Vähittäin ostaen hinta muotoutuu syntyneen tuloksen ja kehitysnäkymien mukaan. Kehittämishankkeen kautta saattaa avautua mahdollisuus myydä liiketoimintamallia. Sen mahdollisen tuoton saaja tai osuudet neuvotellaan samalla.

Yhteystiedot: Kehitysvastaava Olli Kousa, 040 566 7054, olli@parvus.fi, päätoimittaja Auli Kousa, 040 703 6637, toimitus@valkealansanomat.fi

**

Kampaamo Kuusankoskella

Kuusankosken keskustassa 37 vuotta toiminut Parturi- kampaamo Marianne. Omat edulliset toimitilat 48 m2, 4 tuolipaikkaa 2 pesupistettä. Vakiintunut asiakaskunta. Hinta 60.000 €, sisältää liikehuoneiston.

Lisätietoja: Osmo Siira p. 040 521 5955.

**

Salla- ja Palta riistakylmiöiden valmistus ja liiketoiminta

Kyseessä ovat siirrettävät riistamiehen työtilat niin pienelle kuin suurellekin riistalle kylmäketjua katkaisematta. Soveltuu myös esim. lammas- ja porotalouteen. Salla-riistakylmiöt on uudentyyppinen ratkaisu ruhonkäsittelyyn. Koko käsittelyketju on sijoitettu saman katon alle, ruho kulkee läpi rakennuksen nylkemisestä jäähdytyksen kautta paloitteluun. Työtilojen jokaisessa osastossa on standardien mukaiset käsittelylämpötilat. Työtilat ovat vankkarakenteisia ja ne voidaan mitoittaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Myynti kattaa kaikki tuotteiden valmistukseen liittyvät tiedot, dokumentit ja patentit. Markkina on valtakunnallinen ja tuote on myös valmis myös vientituotteeksi.

Nykyinen yrittäjä ja konseptin kehittäjä luopuu kokonaisuudesta terveydellisistä syistä.

Lisätietoja www.sallatuote.fi. Tiedustelut: Tulostaitoa Oy, Ville Helander, p. 050 558 4531, ville.helander@tulostaitoa.fi

**

Matkailutila Sippolassa

Sippolan maaseudulla myynnissä matkailutila, jossa mahdollisuus harjoittaa monipuolista matkailutoimintaa. Tilan asuintalo on rakennettu 1966 ja navetta 1957. Navettaan on remontoitu matkailukäyttöön soveltuvat tilat 1993. Tilaan kuuluu myös caravan-alue, jolla 24 sähköistettyä vaunupaikkaa, kolme sähköistettyä mökkiä, sauna, iso grillitupa sekä lampi.Matkailurakennuksessa majoituspaikkoja 12 henkilölle. Alakerrassa 50 ruokailupaikkaa ja toisessa kerroksessa 80. Yläkerrassa iso avoin tila esim. seminaarikäyttöön, kokouksiin, juhlatilaksi. Rakennuksessa lisäksi keittiö, sauna, 2 suihkua sekä wc-tiloja. Asuintalon pinta-ala n. 100 m2 ja maatilamatkailukiinteistön n. 250 m2. Tilaan kuuluu metsää n. 13 ha, josta osa taimikkoa ja osa kasvatusmetsää. Metsästä saa mainiosti tilan lämmityspuut. Tilalla käytössä aurinkopaneelit sekä asuin- että matkailurakennuksessa (30 kpl).

Paikan omistaja esittelee mielellään kohdetta pyydettäessä. Lisätiedot: Kunnalan Marja ja Matkailu, yrittäjä Kirsti Kyttälä, p. 0400 634 644, kunnalanmarja.matkailu@kolumbus.fi

**

Pitkään Repovedellä toiminut luontomatkailuyritys

Yrityksellä myytävänä moottori- ja soutuveneitä sekä monipuolinen melontakalusto, maastoruokailuun tarvittavia välineitä, lumikenkiä ym. Toimintavuosien aikana on rakentunut vakiintunut asiakaskunta. Myyjä opastaa jatkajayrittäjää toiminnan aloitusvaiheessa. www.kuutinkolo.fi

Lisätietoja:

Juhani Outinen, puh. 0400 551 530, email info@kuutinkolo.fi

**

Kahvila-ravintola Kymenlaaksossa

Yli 10 vuotta toiminut, 50 + 26 asiakaspaikkaa sisältävä kahvila-ravintola myytävänä. Liikevaihto n. 250.000 euroa/v. Vakiintunut asiakaskunta. Oma liiketila 170 m sisältyy kauppaan. Keittiö ja baaritiskit sekä kalusteet uusittu kolmen vuoden sisällä.

Lisätietoja:

Kinno, Leena Gardemeister, puh. 020 615 8191, leena.gardemeister@kinno.fi

**

Pohjois-Kymenlaakson johtava yksityinen huonekaluliike

Huonekaluliike, jolla on laaja valikoima erilaisia huonekaluja. Senioreille tarkoitettujen huonekalujen myynnin osuus merkittävä. Yrityksen perustamisvuosi 1951. Liikevaihto 600.000,- / vuosi. Vuokratilat 1700 m2. Vuokrattavan tilan koosta mahdollisuus sopia vuokranantajan kanssa.

Lisätietoja:

Suomen Yrityskaupat, Asko Virén, puh. 040 763 0343, asko.viren@yrityskaupat.net

**

Menestyvä lemmikkieläinliike Kouvolassa

Myydään Kouvolan Lemmikki Oy osakekauppana sisältäen liiketoiminnan kalustoineen ja myyntivarastoineen 89 000€ ja liiketilaosakkeen 30 000€, yhteensä 119 000€.

Y-tunnus 2391594-0, https://kouvolanlemmikki.fi/

Liikevaihto tasaisesti ~250 000€, liikevoitto 6-15 %, liiketulos 3-10%

Nykyinen henkilökunta: Kaksi kokopäiväistä työntekijää  ja yksi kokopäiväinen harjoittelija

Oma liiketila 300 neliömetriä, ostohinta 2012 120 000 €, nyt myyntihinta-arvio 30 000 €

Varaston ostoarvo n. 45 000 €, myyntiarvo noin 95 000 €

Verkkokauppa julkaisua vaille valmis, kassajärjestelmä integroitu, koko varasto synkattu real time

Lisätietoja: Marko Lonka, p. 040 190 3991

Kts. www.yritysporssi.fi kohdenro 5154

**

Toimiva parturi-kampaamoliike Kouvolan keskustassa

Toimiva ja siisti parturi-kampaamo Kouvolan keskustassa hyvällä paikalla, paljon parkkitilaa vieressä. Tällä hetkellä tiloissa 4 tekijää, jotka valmiina jatkamaan myös uuden omistajan tullessa. Kolme tekijää vuokratuolilla, mistä vuokratuottoa. Kiinteistö on oma joten yritys myydään koko pakettina. Remontti tehty 7 vuotta sitten. Tilan koko 77 neliötä. Mahdollisuus tehdä paikkoja esim. hierojalle, ripsi/kynsientekijälle tms. Hyvä mahdollisuus myös useammalle yrittäjälle.

Lisätietoja: Merja Järvinen, p. 040 549 3610

Kts. www.yritysporssi.fi kohdenro 5123

**

Myydään anniskeluravintolan liiketoiminta Kouvolasta

Myydään hyvin varustellun ja tuottoisan anniskeluravintolan liiketoiminta Kouvolasta. 121 neliötä, 70 asiakaspaikkaa ja terassi. Myyntihintaan sisältyy ravintolan vuokraoikeus, irtokalusteet, koneet ja laitteet. Pyydettäessä kalusteluettelo.

Mahdollisuus ostaa myös liikehuoneistokokonaisuus.

Lisätiedot ja näyttö: p. 050 075 1973

**

Työkalu- ja kiinnitystarvikealan erikoisliikkeelle haetaan jatkajaa 

Kouvolan Pultti Oy on vuonna 1988 perustettu yksityinen kiinnitystarvikkeiden, suojaimien sekä työkalujen myyntiin erikoistunut liike Kuusankoskella. Yrityksen toiminta-ajatuksena on paperi- ja konepajateollisuuden, valtion, kuntien, laitosten sekä rakennus- ja asennusliikkeiden palvelu. Yrityksellä on laaja asiakaskunta ja keskeinen sijainti Kuusankosken keskustassa. Myynnissä on nyt yrityksen liiketoiminta ja mahdollisuus ostaa tai vuokrata liiketila.

Tarvittaessa kattava varastolistaus ja mahdollisuus tutustua toimipaikkaan. Starttirahamahdollisuus uudelle, aloittavalle yrittäjälle.

Teknisistä ominaisuuksista, liiketoiminnan historiasta ja toimitila-asioista voi tiedustella: timo@epela.fi tai puh. 040 0750 468.
Kaupallisissa asioissa Jarkko Priha, puh. 040 0657 486 tai jarkko.priha@kimmosalo.fi.

**

Valkealan Sanomat Oy

Valkeala on toinen Kouvolan kokeilualueista, joilla kehitetään paikallisvaikuttamista. Valkealan Sanomat haluaa olla mukana paikallisen yhteisöllisyyden kehittämisessä. Nyt Valkealan Sanomat tarjoaa mahdollisuutta tulla mukaan kehittämään paikallismediaa pitkälle tulevaisuuteen, joko  nykyisen yrittäjäpariskunnan kanssa tai ottamalla kehittämisestä kokonaisvastuu. 

Lisätietoja: kehitysvastaava Olli Kousa, 040 566 7054, olli@parvus.fi ja päätoimittaja Auli Kousa, 040 703 6637, toimitus@valkealansanomat.fi

**

 

 

OMISTUKSENVAIHDOSASIOISSA SINUA OPASTAVAT: