"Tiesin, että homma toimii"

Kirsi Virtasella tuli vastikään täyteen neljä vuotta grilliyrittäjänä Kouvolan keskustassa. Virtasen omistama Kouvolan Grilli-Kipsa, eli kansan suussa Anttilan Mäkki, työllistää yrittäjän itsensä lisäksi neljä kokoaikaista ja vakituista työntekijää, sekä yhden osa-aikaisen.

”Edellinen yrittäjä, eli silloinen työnantajani, hankki omistukseensa toisenkin kioskin ja parin vuoden päästä suunnitteli tämän myymistä. Pienen miettimisen jälkeen ehdotin, että voisin oikeastaan itse ryhtyä yrittäjäksi. Tähän oli helppo lähteä, kun olin nähnyt, että homma toimii”, kertoo Virtanen.

”Ihan alussa marssin papereineni te-toimistoon, josta kehotettiin tulemaan Kinnoon Lehmusmetsän Timon juttusille. Timon kanssa kävimme paperit ja numerot läpi ja hän selitti asiat minulle perusteellisesti."

 

"Sain kysyä niin kauan, että varmasti ymmärsin. Ei tarvinnut jännittää.” 

Kirsi Virtanen antaa tunnustusta työntekijöilleen, aviomiehelleen ja kirjanpitäjälleen. ”Yleensä pohdin kimuranteilta tuntuvia asioita mieheni kanssa, mutta jos emme yhdessäkään keksi ratkaisua, kysyn neuvoa kirjanpitäjältäni.”

 

”En todellakaan ole katunut, en hetkeäkään! Itse asiassa tämä on tuntunut ihan pelottavankin helpolta!”

 

”Tietysti joskus on rankkaa, jos yöunet ovat jääneet vähiin. Saan kuitenkin energiaa asiakkailta. He ovat ihanaa ja hyvin käyttäytyvää porukkaa, vaikka joku joskus olisikin baarista tulossa”, nauraa Kirsi Virtanen. 

 

 

 

Kiinnostuitko yrittäjyydestä?
Ota yhteyttä!