Toimitilat ja tontit

Kouvolan seudulta löytyy sekä tuotanto- että palvelutoimintaan sopivia toimitiloja kuten myös erikokoisia teollisuus- ja muita yritystontteja. Löydä heti paikkasi auringossa: YRITYSTILAT.FI

 

Kouvolan ja Iitin toimitiloja voi selata Kouvolan seudun toimitilarekisteristä. Toimitilarekisteri löytyy osoitteesta www.yritystilat.fi  Siellä voi myös ilmoittaa tyhjillään olevasta toimitilasta. Palvelu on maksuton.

Rekisteristä löytyvät myös Kinnon tytäryhtiö Kouvolan Yritystilat Oy:n omat kohteet, joita vuokraa ja isännöi toimitilakoordinaattori Tarja Mustonen (yhteystiedot alla). 

Toimitila- tai tonttikartoituksen lisäksi autamme myös muissa yrityksen kehittämiseen tai laajentamiseen liittyvissä asioissa. Mikäli yrityksesi jo sijaitsee Kouvolassa, ota yhteyttä Jukka Antilaan. Jos olet vasta sijoittumassa Kouvolaan, soita tai laita viestiä Aleksandra Turuselle. Kouvolan keskustan toimitila-asioissa ota yhteys Reijo Saksaan (yhteystiedot alla).

Kouvolan kaupungin omistamien toimitilojen vuokrauksesta vastaa Kouvolan kaupungin tilapalvelut ja teollisuustonttien tarjonnasta teknisen toimen tonttipalvelut

 

Tutustu myös näihin:

Metroppi Oy -yrittäjyyskeskus