Tapahtumat -osio

suomi

Markkinakartoitus rautatieseisakkeen uudistamisesta

Seisakkeen katokset rakennetaan yhteistyössä Aalto-yliopiston Wood-verkoston kanssa käyttämällä päärakennusmateriaalina puuta nykyaikaisella ja ennakkoluulottomalla tavalla. Aalto-yliopiston osuuteen kuuluu puuohjelman opiskelijoiden mukana olo myöhemmin tarkennettavalla tavalla.

Hankinta koskee rakennesuunnittelua arkkitehtisuunnitelmien pohjalta, puuosien valmistusta, teräsosia, kuljetuksia, nostoja ja asennusta.

Ohjelma:

Tagit: 

Innovaatioseminaari 26.11. Tervetuloa!

 Keksintö- ja innovaatiotoiminnan edistäminen - mihin nyt pitäisi panostaa ja kenen, kysyy Kauppalehden emerituspäätoimittaja Arto Tuominen INNOVAATIOSEMINAARISSA 26.11.2018 klo 12.30 - 16.

Innovaatioseminaari järjestetään tänä vuonna Kouvolan rautatie- ja aikuiskoulutuskeskus KRAOssa, osoitteessa Prikaatintie 2, 45100 Kouvola.

Mika Lammi Kinnosta puolestaan kertoo peliohjelmien ja muiden IT-ohjelmien suojauksesta. Tilaisuuden päättää kysymysmylly ja lopuksi asiantuntijat vastaavat yleisön kysymyksiin. 

 

Tagit: 

Yrittäjien aamukahvit Iitissä

Ajankohtaista asiaa mm. tiehankkeista ja yrittäjätieto-opinnoista.

Kinnon ja Iitin kunnan palvelusopimuksen päättyessä vuodenvaihteessa muistellaan myös vuosia jatkunutta yhteistyötä.

Ohjelma

Tagit: 

Kinnon Joulupuuro

Toimitusjohtaja Martti Husu ja muut kinnolaiset ovat paikalla kertomassa menneestä ja tulevasta toiminnasta.

Tule keskustelemaan ja verkottumaan, esillä mm.:

 • Asuntomessuhanke
 • KymiRing
 • Konttijunayhteys Kiinaan

Tarjolla maukasta puuroa ja glögiä.

Luvassa myös arvontaa tilaisuuteen osallistuvien kesken.

 

Ilmoittauduthan 10.12. mennessä tästä.

Tagit: 

Miten sopimusriskejä hallitaan?

Mitä pitää ottaa huomioon, kun tehdään tarjouksia, vastataan saatuihin tarjouksiin, laaditaan yhteistyösopimuksia, osakassopimuksia ym. Yrittäjää kohtaavat yllättävät tapahtumat (sairastuminen, läheisen kuolema jne.) vaikuttavat myös yritystoimintaan ja sen jatkamiseen. Yrittäjä itse on yrityksensä suurin voimavara, mutta myös suurin riski. Haasteet yrittäjän polulla ovat moninaisia. Muuttuviin elämäntilanteisiin valmistautuminen kannattaa.

Käymme läpi miten sopimuksiin liittyviä riskejä voi tunnistaa ja hallita. Sopimuksilla voidaan myös rajata osapuolten vastuita.

Tagit: 

Työhyvinvointimarkkinat Kouvolassa

Vaivaako stressi, liikutko tarpeeksi? Osaatko tasapainottaa työn ja muun elämän?

Tapahtumassa saat tietoa pien- ja yksinyrittäjille suunnatuista työhyvinvointipalveluista. Markkinoilla on näytteilleasettajia sekä tietoiskuja Työterveyslaitoksen työhyvinvoinnin verkkotyökaluista.

Tule mukaan ja tuo työkaverisikin!

Paikka: XAMK, Pajagalleria, Kuuselankatu 1, Kouvola

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 25.10. mennessä tästä.

Tagit: 

Digityöpaja kaupan ja matkailualan yrityksille Vaakunassa

Tule mukaan Roister Marketing Oy:n innostavan ja käytännönläheisen asiantuntija Teemu Hakolahden vetämään maksuttomaan työpajaan! Pajassa saat yksinkertaisia ja toimivia vinkkejä, miten vaikutat yrityksesi sähköiseen näkyvyyteen ja voit nostaa markkinaosuuttasi. Luvassa vinkkejä yritysten nettisivuihin ja sosiaaliseen mediaan liittyen, keskustelua verkkokaupasta ym. Työpajan päätteeksi saat oppaan, joka sisältää yksinkertaiset ohjeet tärkeimpiin toimenpiteisiin!

 

Tagit: 

Työnhaun pikatreffit Ohjaamossa 29.11.

Työnhaun pikatreffeillä työnantajat esittäytyvät klo 13 ja kertovat avoimista työpaikoistaan. Sen jälkeen työnhakijat voivat varata haastatteluajan haluamilleen työnantajille. Sitten käynnistyvät pikahaastattelut, jotka kestävät noin vartin per haastattelu. Työnantaja päättää, pyytääkö haastateltavaa esimerkiksi perusteellisempaan haastatteluun. Haastatteluaikoja on rajallinen määrä, joten ole ajoissa paikalla!

Tagit: 

Simulaatio-preppausta liiketoiminnan haasteisiin - koulutusta pk-yrityksille 14.11.

Nyt on pk-yrityksille tarjolla simulaatiomuotoinen koulutus, joka auttaa ymmärtämään yrityksen päivittäisten toimien vaikutuksen tulokseen ja sen, miten pienetkin muutokset voivat vaikuttaa yrityksen talouteen yllättävän paljon.

Maksuton koulutus kestää yhden päivän, jonka aikana eletään 3-4 hengen joukkueissa yrityksen kuvitteellista elämää kolme vuotta. Mukaan otetaan yhdeksän pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tagit: 

Verkkokauppakoulutus

Aiheina

 • Verkkokaupan perustamisen suunnittelussa huomioitavat asiat
 • Verkkokauppa-alustat
 • Maksupainikkeet
 • Logistiikka, pakettien lähetys ja pakettikortit, pakettien seuranta
 • Verkkokaupan ulkoasun merkitys käytettävyydelle
 • Verkkokaupan tietoturva
 • Markkinointi ja asiakaspalvelu
 • Asiakasseuranta ja kanta-asiakkuus
 • Verkkokaupan ylläpitäminen

 

Tagit: