Tapahtumat -osio

suomi

European Innovation Council (EIC) Roadshow

EU auttaa eurooppalaisia yrityksiä ja niiden innovaatioita kehittymään kansainvälisiksi menestystarinoiksi. Horisontti 2020 –ohjelman pk-yrityksille suunnattu oma rahoitusinstrumentti on jo vuodesta 2014 lähtien vauhdittanut yritysten markkinoille pääsyä. Rahoitusta ja tukipalveluja on myönnetty pilotti- ja demovaiheeseen.

Tagit: 

Osallistu Makuja Kouvolan kartalla -kampanjaan!

Mukaan yhteiselle makumatkalle kutsutaan kaikki kouvolalaiset ravintolat & kahvilat & ruokapaikat & ruokakaupat & kioskit. Jokainen mukana oleva kohde kokoaa omannäköisensä 3 € hintaisen makupalan, joka voi olla suolainen tai makea - pääasia on, että tuote on helppotekoinen ja nopeasti saatavilla oleva.

Me Kinnossa merkkaamme kaikki mukana olevat kohteet kartalle ja teemme passin, johon kävijät keräävät leimoja herkkuja syötyään. Passilla voi osallistua arvontaan, jossa onnekkaille on luvassa palkintoja.

Tagit: 

Startti yrittäjyyteen -infotilaisuus 22.5.

Aika: ke 22.5.2019 klo 13.00–16.00
Paikka: Te-toimisto Kouvola, Hallituskatu 7 A, kokoushuone Rekry

Startti yrittäjyyteen -iltapäivä on kaikille yrittäjyydestä ja yritysasioista kiinnostuneille sekä yrittäjyyttä suunnitteleville avoin ja maksuton infotilaisuus. Päivän aikana saat ajankohtaista ja realistista tietoa yrittämisestä, starttirahasta, liiketoimintasuunnitelman laatimisesta, suunnittelun apuvälineistä ja rahoitusmahdollisuuksista, verotuksesta, vakuutuksista ja tilitoimistojen palveluista.

Lisäksi:

Tagit: 

Työnhaun pikatreffit Ohjaamossa 6.6.

Työnhaun pikatreffit on kaikille Kouvolan seudun työnantajille avoin ja maksuton tapahtuma. Sen ideana on kohtauttaa työntekijöitä etsivät työnantajat ja työtä etsivät työnhakijat. Tilaisuudet järjestetään Kouvolan Ohjaamossa ja kohderyhmänä työnhakijoissa on pääasiassa alle 30-vuotiaat nuoret aikuiset.

Tilaisuudet alkavat kello 13 työnantajien ja heidän avointen työpaikkojen esittelyllä. Sen jälkeen käynnistyvät noin vartin mittaiset työhaastattelut. Työnantaja voi halutessaan pyytää sopivaksi katsomiaan haastateltavia perusteellisempaan haastatteluun.

Tagit: 

Fonectan ja Kinnon aamiaistilaisuus: Digikuntoon!

Tilaisuuden puhujina toimivat Fonectan asiantuntijat.
Tilaisuus on maksuton.

Paikka: Sokos Hotel Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, Kouvola.
Aamiaista tarjolla klo 8.00 alkaen. Tilaisuus klo 9-11.30.
Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan ››

Aiheina muun muassa:

Tagit: 

VisitKouvolan Vierihoitoviikko

Tapahtumien superkesä lähestyy ja nyt on aika tarkastella yrityksesi digipreesensiä. Onko some-kanavat otettu haltuun, latautuuko kotisivu nopeasti, löytääkö matkailija yrityksesi tiedot Google-haulla? 
Tule mukaan matalan kynnyksen "vierihoitoviikolle" vkolla 20!

Tagit: 

Kannusterahan hakuaika alkaa 1.3.

Uusille yritysideoille on Kouvolassa taas mahdollista hakea kannusterahoitusta. Hakuaika alkaa 1.3. ja jatkuu huhtikuun loppuun asti. 

Tagit: 

Asuntomessujen Kouvola-Shop INFO

Aika: Ke 30.1.2019 klo 15.00

Paikka: Hub Kouvola Viiraamo, Kauppalankatu 4 (Ramin konditorian yläkerta)

Suunnitellaan yhdessä kouvolalaisten yritysten yhteinen myyntiteltta, Kouvola-Shop, Asuntomessuille 12.7.-11.8.2019!

Ilmoittautuminen 25.1. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EP/8C253F99A22CBFB4

 

Lisätiedot:

Markkinakartoitus rautatieseisakkeen uudistamisesta

Seisakkeen katokset rakennetaan yhteistyössä Aalto-yliopiston Wood-verkoston kanssa käyttämällä päärakennusmateriaalina puuta nykyaikaisella ja ennakkoluulottomalla tavalla. Aalto-yliopiston osuuteen kuuluu puuohjelman opiskelijoiden mukana olo myöhemmin tarkennettavalla tavalla.

Hankinta koskee rakennesuunnittelua arkkitehtisuunnitelmien pohjalta, puuosien valmistusta, teräsosia, kuljetuksia, nostoja ja asennusta.

Ohjelma:

Tagit: 

Työhyvinvointimarkkinat Kouvolassa

Vaivaako stressi, liikutko tarpeeksi? Osaatko tasapainottaa työn ja muun elämän?

Tapahtumassa saat tietoa pien- ja yksinyrittäjille suunnatuista työhyvinvointipalveluista. Markkinoilla on näytteilleasettajia sekä tietoiskuja Työterveyslaitoksen työhyvinvoinnin verkkotyökaluista.

Tule mukaan ja tuo työkaverisikin!

Paikka: XAMK, Pajagalleria, Kuuselankatu 1, Kouvola

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 25.10. mennessä tästä.

Tagit: