Nyt töihin Kouvolaan sieltä

Kouvola sijaitsee vain reilun tunnin päässä Helsingin Kampista. Täällä ei tarvitse stressata ruuhkista tai valtavista asuntolainoista – ainakaan paljon. Lyhyet työmatkat taittuvat ilman jonoja, joten arjessa jää enemmän aikaa itse elämiseen. Ja aamuisin myös nukkumiseen. Kuulostaako sinun paikaltasi? Niin meistäkin.

 

 

 

 

AVOIMIA TYÖPAIKKOJA KOUVOLASSA:

Kouvola Innovation Oy

Kouvola Innovation Oy on Kouvolan kaupungin omistama Kouvolan seudun kehittämisyhtiö. Yhtiön tehtävänä on auttaa eri toimijoita löytämään toisensa ja luoda hyvät edellytykset kaikenlaiselle yritystoiminnalle kotiseudullamme. 

Kouvolan seudulla on perinteisesti vahvaa metsäteollisuuden toimintaa. Sitä tukevat hyvät logistiset yhteydet, vahva teollinen infra, uusiutuvat luonnonvarat ja osaavat yrittäjät. Bio- ja kiertotalouden uudet mahdollisuudet esimerkiksi elintarvike-, energia- ja rakennussektorilla luovat seudulle myös uutta yritystoimintaa. Kinnon Biolaakso-kehittämistiimi kartoittaa seudun yritysten tarpeita, kokoaa ja koordinoi yritysryhmiä ja verkostoja sekä valmistelee yritysten toimintaympäristöä kehittäviä hankkeita. 

Hae unelmaduuniisi nyt:

Kiertotalouden asiantuntija

.

 

Asfaltti-System Oy

Asfaltti-System Oy:n päätuoteryhmänä ovat asiakaslähtöiset asfaltin valmistusprosessiin liittyvät komponentit ja kokonaisuudet. Tuotteitamme on käytössä Suomen lisäksi mm. Pohjoismaissa, Euroopassa, Aasiassa sekä Afrikassa.

Hae unelmaduuniisi nyt:

asfalttisystem.com

Avoimia paikkoja, jatkuva haku käynnissä.

Metallimiehiä konepajalle ja matkatöihin

Descal Engineering Oy

Hyvä suunnittelu luo toimintavarmuutta. Descal Engineering Oy on teollisuuden prosessi- ja laitossuunnitteluun, rakennesuunnitteluun sekä lujuuslaskentaan erikoistunut kouvolalainen insinööritoimisto.

Hae unelmaduuniisi nyt:

descal.fi/fi/rekrytointi

Avoimia paikkoja

Myynti-insinööri

Projektipäällikkö (2 kpl)

Suunnitteluinsinöörejä laitossuunnitteluun (3 kpl)

Elementit-E Oy

Rakennamme päiväkoteja, kouluja ja kerhotiloja, joissa haluaisimme omien lastemme viihtyvän. Rakennamme toimitiloja, joissa itse haluaisimme työskennellä. Rakennamme hoivakoteja, joissa viihtyisimme itse ja joissa elämä on helppoa ja turvallista.

Hae unelmaduuniisi nyt:

elementit.fi

Avoimia paikkoja, jatkuva haku käynnissä.

Puurakentamisen osaajia

Ficonic Solutions Oy

Kehitämme omia ohjelmistotuotteita autoiluun ja älyliikenteeseen sekä toteutamme ohjelmistoprojekteja asiakkaillemme.

Avainsanat teknologioista, joiden parissa teemme työtä ovat Java, Android ja iOS sekä web -teknologiat. Toisinaan myös sulautettua Linux-painotteista.

Meillä saat mahdollisuuden vastuuseen ja vapauksiin sekä pääset työskentelemään hyvässä porukassa.

Meillä työskennellessä aikaa jää myös perheelle ja harrastuksille!

 

Hae unelmaduuniisi nyt:

Ficonic Solutions Oy

Ohjelmistokehittäjä

Haemme nyt ohjelmistokehittäjiä vakavaraiseen start-upiin sekä kokeneimmista että vähän kokemattomistakin lahjakkuuksista.

 

Ota yhteyttä:

careers@ficonicsolutions.com

 

 

 

 

 

Propentus Oy

 

Propentus Oy on suomalainen keskitetyn identiteetin- ja käyttövaltuushallinnan palvelutalo. Yritys auttaa globaaleissa toimintaympäristöissä toimivia asiakkaitaan hyödyntämään identiteettitiedon master dataa monipuolisesti liiketoimintaprosessien tehostamisessa ja automatisoinnissa.

 

Career at Propentus:

https://youtu.be/IDU-Rfyf3qY

Hae unelmaduuniisi nyt:

https://www.propentus.com/fi/propentus/tyopaikat

Asiantuntija ohjelmistotukeen (haku päättyy 21.4.)

Tehtävän kuvaus

Kymmenen ohjelmistosuunnittelijaa/-kehittäjää/-arkkitehtia (haku päättyy 30.4.)

Tehtävän kuvaus

 

 

Otamme vastaan avoimia hakemuksia koko ajan.

 

 

Asuntolaina pitkä – elämä lyhyt

Kyllähän sen pitäisi olla toisin päin. Ja sanoohan sen nyt järkikin. Milloin betonielementistä rakennetut kerrostaloasunnot ilman merinäköalaa alkoivat maksaa 6500 euroa neliöltä? Kouvolassa on ihan eri homma. Mukavaa asumista ja lähellä olevia harrastuksia vuoden jokaisena päivänä. Ja jää rahaa vähän muuhunkin.

Koe ja näe: visitkouvola.fi

Asu ja elä: kouvola.fi

Löydä oma tonttisi: asuntomessut.fi/kouvola

URATARINOITA KOUVOLASTA

Kouvola on hyvä paikka asua, elää – ja tehdä töitä. Uudessa Uratarinoita Kouvolasta -juttusarjassa tutustumme Kouvolassa työskentelevien tarinoihin.
 

Ohjelmistosuunnittelija, tietotekniikan insinööri Sami Hongisto

Lue lisää