Nyt töihin Kouvolaan!

Kouvola sijaitsee vain reilun tunnin päässä Helsingin Kampista. Täällä ei tarvitse stressata ruuhkista tai valtavista asuntolainoista – ainakaan paljon. Lyhyet työmatkat taittuvat ilman jonoja, joten arjessa jää enemmän aikaa itse elämiseen. Ja aamuisin myös nukkumiseen. Kuulostaako sinun paikaltasi? Niin meistäkin.

 

 

AVOIMIA TYÖPAIKKOJA KOUVOLASSA:

Kouvola Innovation Oy / Live & VisitKouvola

Matkailuneuvoja (2 kpl)

Haemme kahta oma-aloitteista, palveluhenkistä ja kielitaitoista osaajaa kesäksi. Tehtävänä on neuvoa ja opastaa ulkomaisia ja kotimaisia matkailijoita ja auttaa heitä löytämään kaupungin nähtävyydet, ravintolat, tapahtumat ja palvelut.

Matkailuneuvonnan lisäksi tehtäviin sisältyy sisällöntuotantoa VisitKouvolan sähköisiin markkinointikanaviin. Työpisteet vaihtelevat pääasiassa välillä Kasarminmäki-kaupungin keskusta-Korian asuntomessualue.Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.

Hae unelmaduuniisi nyt:

Lue tarkempi tehtäväkuvaus täältä

Haetaan uutta (työ)voimaa! Kouvola Innovation Oy (Kinno) on Kouvolan kaupungin omistama Kouvolan kehittämisyhtiö. Yhtiön tehtävänä on auttaa eri toimijoita löytämään toisensa ja luoda hyvät edellytykset kaikenlaiselle yritystoiminnalle kotiseudullamme.

Live & VisitKouvola vastaa Kouvolan kaupunkimarkkinoinnista ja matkailutoimialan kehittämisestä, matkailumarkkinoinnista sekä matkailuneuvonnasta. Tavoitteena on parantaa Kouvolan tunnettuutta ja kasvattaa matkailutuloa. Lisätietoa: visitkouvola.fi/ammattilaiset

 

Kouvola Innovation Oy

Myyntipäällikkö

Kouvola Innovation Oy hakee innovatiivista ja oma-aloitteista myyntipäällikköä Kinnon sijoittumispalveluun, pääasiassa rautateihin liittyvään sijoittumismyyntiin. Tehtäviin kuuluu logistiikkapalvelujen kehittäminen ja markkinointi, kansainvälinen markkinointi, maantie- ja rautatieterminaalitoiminnan kokonaiskehittäminen sekä Aasian – Euroopan välisen rautatiekuljetuskäytävän kehittäminen ja ylläpito.

Hae unelmaduuniisi nyt:

Lue tarkempi tehtäväkuvaus täältä

Haetaan uutta (työ)voimaa! Kouvola Innovation Oy (Kinno) on Kouvolan kaupungin omistama kehittämisyhtiö. Yhtiön tehtävänä on auttaa eri toimijoita löytämään toisensa ja luoda hyvät edellytykset kaikenlaiselle yritystoiminnalle kotiseudullamme. 

Kouvolassa on kasvun paikka, kaupunki etsii uutta, kasvaa ja kehittyy. Railgate Finland, säännöllinen konttijunayhteys Kouvolasta Kiinan Xi'aniin käynnistyi loppuvuodesta 2017. Uusi itäinen kuljetuskäytävä avaa liiketoimintamahdollisuuksia sellaisille tuotannon aloille, joille lentorahti on ollut tähän asti liian kallis ja merikuljetus liian hidas. Kouvola Innovation Oy ja Kouvolan kaupunki ovat työskennelleet uuden kuljetuskäytävän toteutumiseksi vuodesta 2013 lähtien, yhteistyössä paikallisten ja kansainvälisten yritysten ja yhteistyökumppanien kanssa.

Kouvola Innovation Oy

Markkinointipäällikkö

Kouvola Innovation Oy hakee kehittämisestä innostunutta markkinointipäällikköä uudistamaan ja nostamaan Kouvolan profiilia ja työskentelemään kolmen strategisen tavoitteen konkretisoimiseksi: Kouvolan digitaalisen markkinaosuuden kasvattaminen, uskottavuuden rakentaminen tekojen avulla sekä Kouvola kartalle. 

Hae unelmaduuniisi nyt:

Lue tarkempi tehtäväkuvaus täältä

Haetaan uutta (työ)voimaa! Kouvola Innovation Oy (Kinno) on Kouvolan kaupungin omistama kehittämisyhtiö. Yhtiön tehtävänä on auttaa eri toimijoita löytämään toisensa ja luoda hyvät edellytykset kaikenlaiselle yritystoiminnalle kotiseudullamme. Live & VisitKouvola vastaa Kouvolan kaupunkimarkkinoinnista ja matkailutoimialan kehittämisestä, matkailumarkkinoinnista sekä matkailuneuvonnasta. Tavoitteena on parantaa Kouvolan tunnettuutta ja kasvattaa matkailutuloa. 

Kouvolan kaupunkimarkkinointi siirtyi kaupungilta Kinnon vastuulle vuoden 2019 alussa. Kokonaisuus pitää sisällään elinkeinomarkkinoinnin sekä asumisen ja matkailumarkkinoinnin, joita markkinointipäällikkö palvelee.

Kouvola Innovation Oy

Asiantuntija/Projektipäällikkö, luontomatkailu

Kouvola Innovation Oy hakee asiantuntijaa, joka toimii projektipäällikkönä Luontomatkailun vauhtiratas -yhteistyöhankkeessa.

 

Hae unelmaduuniisi nyt:

Lue tarkempi tehtäväkuvaus täältä.

Kouvola Innovation Oy on Kouvolan kaupungin omistama Kouvolan seudun kehittämisyhtiö. Yhtiön tehtävänä on auttaa eri toimijoita löytämään toisensa ja luoda hyvät edellytykset kaikenlaiselle yritystoiminnalle seudullamme. Live & VisitKouvola vastaa kaupunkimarkkinoinnista ja matkailutoimialan kehittämisestä, matkailumarkkinoinnista sekä matkailuneuvonnasta. Tavoitteena on parantaa Kouvolan tunnettuutta ja kasvattaa matkailutuloa.

 

Asfaltti-System Oy

Asfaltti-System Oy:n päätuoteryhmänä ovat asiakaslähtöiset asfaltin valmistusprosessiin liittyvät komponentit ja kokonaisuudet. Tuotteitamme on käytössä Suomen lisäksi mm. Pohjoismaissa, Euroopassa, Aasiassa sekä Afrikassa.

Hae unelmaduuniisi nyt:

asfalttisystem.com

Avoimia paikkoja, jatkuva haku käynnissä.

Metallimiehiä konepajalle ja matkatöihin

Descal Engineering Oy

Hyvä suunnittelu luo toimintavarmuutta. Descal Engineering Oy on teollisuuden prosessi- ja laitossuunnitteluun, rakennesuunnitteluun sekä lujuuslaskentaan erikoistunut kouvolalainen insinööritoimisto.

Hae unelmaduuniisi nyt:

descal.fi/fi/rekrytointi

Avoimia paikkoja

Projektipäällikkö (2 kpl)

Suunnitteluinsinöörejä laitossuunnitteluun (3 kpl)

Elementit-E Oy

Rakennamme päiväkoteja, kouluja ja kerhotiloja, joissa haluaisimme omien lastemme viihtyvän. Rakennamme toimitiloja, joissa itse haluaisimme työskennellä. Rakennamme hoivakoteja, joissa viihtyisimme itse ja joissa elämä on helppoa ja turvallista.

Hae unelmaduuniisi nyt:

elementit.fi

Avoimia paikkoja, jatkuva haku käynnissä.

Puurakentamisen osaajia

Ficonic Solutions Oy

Kehitämme omia ohjelmistotuotteita autoiluun ja älyliikenteeseen sekä toteutamme ohjelmistoprojekteja asiakkaillemme.

Avainsanat teknologioista, joiden parissa teemme työtä ovat Java, Android ja iOS sekä web -teknologiat. Toisinaan myös sulautettua Linux-painotteista.

Meillä saat mahdollisuuden vastuuseen ja vapauksiin sekä pääset työskentelemään hyvässä porukassa.

Meillä työskennellessä aikaa jää myös perheelle ja harrastuksille!

 

Hae unelmaduuniisi nyt:

Ficonic Solutions Oy

Hae meille töihin.

https://www.ficonicsolutions.com/#/

 

Yhteydenotot:

careers@ficonicsolutions.com

 

 

Kouvola Cargo Handling Oy

Kouvola Cargo Handling on logistiikkayritys, joka on perustettu vuonna 2003. Yrityksen omistavilla Toikan ja Peltolan perheillä on kokemusta kuljettamisesta jo 60 vuoden ajalta. Venäjän liikenteestä henkilökunnalla on yli 30 vuoden kokemus.

Kouvola Cargo Handling on operoinut Kiinan Konttijunaa Kouvolasta Xi’aniin vuodesta 2017. 

Hae unelmaduuniisi nyt:

https://cargohandling.fi/rekry/

Asuntolaina pitkä – elämä lyhyt

Kyllähän sen pitäisi olla toisin päin. Ja sanoohan sen nyt järkikin. Milloin betonielementistä rakennetut kerrostaloasunnot ilman merinäköalaa alkoivat maksaa 6500 euroa neliöltä? Kouvolassa on ihan eri homma. Mukavaa asumista ja lähellä olevia harrastuksia vuoden jokaisena päivänä. Ja jää rahaa vähän muuhunkin.

Koe ja näe: visitkouvola.fi

Asu ja elä: kouvola.fi

Löydä oma tonttisi: asuntomessut.fi/kouvola

URATARINOITA KOUVOLASTA

Kouvola on hyvä paikka asua, elää – ja tehdä töitä. Uudessa Uratarinoita Kouvolasta -juttusarjassa tutustumme Kouvolassa työskentelevien tarinoihin.
 

Ohjelmistosuunnittelija, tietotekniikan insinööri Sami Hongisto

Lue lisää