Rahoitusneuvonta

Yritykset voivat tarvita rahoitusneuvontaa uuden toiminnan käynnistämiseen, kehittämiseen ja investointien rahoittamiseen sekä yrityskauppajärjestelyihin. Kinnon yritysneuvonta auttaa yrittäjää rahoitustarpeen arvioinnissa sekä rahoitus- ja avustusmahdollisuuksien kartoituksessa.

Me autamme yritystä rahoitushakemusten laatimisessa ja tarvittavien liitteiden hankkimisessa. Näitä ovat esimerkiksi rahoitus- ja tulosennustelaskelmat sekä liiketoimintasuunnitelmien tarkennukset.

Tutustu myös Yritystulkkin rahoitusohjeisiin

Partnerina Finnvera

Parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamiseksi Kinno tekee kiinteästi yhteistyötä seudun rahoitusorganisaatioiden ja Finnvera Oyj:n kanssa. Keräämme ajantasaista tietoa erilaisista julkisista tukimahdollisuuksista ja järjestämme neuvotteluja sekä yksityisten että julkisten rahoittajien kanssa.

Vuodesta 2011 lähtien olemme tehneet Finnveran Lappeenrannan aluekonttorin kanssa sopimukseen perustuvaa yhteistyötä, jonka tavoite on parantaa Finnveran rahoituspalvelujen saatavuutta alueellamme.

Kouvolan yrityksille suunnatussa palvelussa yrityksen rahoitustarpeet selvitetään aina luottamuksellisesti henkilökohtaisessa tapaamisessa. Samalla analysoidaan yrityksen nykytilanne ja laaditaan yrittäjän kanssa yhteistyössä tarvittavat rahoitus-, tulos- ja liiketoimintasuunnitelmat.

Finnvera

 

Yritystukimahdollisuuksia

 

Seuraavaan taulukkoon on koottu keskeisiä julkisia yritystukimuotoja, niitä myöntävät organisaatiot ja linkitys tukea koskeviin lisätietoihin.

 

 TUKI

 TUKEA JAKAA

 INFO

 Yrityksen kehittämisavustus                           

 ELY-keskus

Lisätiedot     

 Maaseudun yritysrahoitus

 ELY-keskus   

Lisätiedot

 Energiatuki

 ELY-keskus

Lisätiedot

 Alueellinen kuljetustuki

 ELY-keskus

Lisätiedot

 Lainat

 Finnvera

Lisätiedot

 Takaukset     

 Finnvera

Lisätiedot

 Vientitakuut

 Finnvera

Lisätiedot

 Pk-yrityksen innovaatioseteli

 Tekes            

Lisätiedot

 Kansainvälistyvä startup –yritys

 Tekes

Lisätiedot

 Kansainvälistyvä pk-yritys

 Tekes

Lisätiedot

 Kansainvälistyvä suuryritys

 Tekes            

Lisätiedot

 Tutkimusrahoitus

 Tekes            

Lisätiedot

 

 

Lisätietoa: