Omistajanvaihdos

Harkitsetko yrityksesi myymistä?

Ehkä haluat käyvän korvauksen elämäntyöstä ja päästä eläkepäiviä viettämään. Ehkä tahdot myydä yhden bisneksen ja siirtyä uusien haasteiden pariin. Molempi parempi: Kinnon yrityspalvelut auttaa maksutta yrityksen myyjää, olipa kyseessä sitten yrityskauppa tai sukupolvenvaihdos. 

Liiketoiminnan lopettamispäätös Sinun osaltasi ei välttämättä tarkoita yrityksen toiminnan loppumista. Jos jatkajaa ei löydy lähipiiristä, voi se löytyä kauempaa.

Kinnon Yritystori yhdistää myyjät ja ostajat. Voit ilmoittaa yrityksesi myytäväksi Kinnon Yritystori-palvelussa, jossa julkaisemme myynti-ilmoituksia maksutta. Kartoitamme ostajaehdokkaita myös omista verkostoistamme, jos niin haluat. Kun ostaja löytyy, Kinnon alkavien yritysten neuvonnassa autetaan uutta yrittäjää rahoituksen hakemisessa ja tarvittavien toimien käynnistämisessä. Jokainen onnistunut omistajanvaihdos tuo jatkuvuutta paikalliseen elinkeinoelämään.

Yrityspörssi.fi  on kävijämääriltään Suomen suurin yritysten kauppapaikka verkossa. Yrityspörssiin voit jättää ilmoituksen myytävästä yrityksestä, jolla tavoitat palvelun 40.000 kuukausittaista kävijää. Yrityspörssi on Suomen Yrittäjien perustama ja osin omistama palvelu. Voit ilmoittaa itse tai soittaa numeroon 010 339 3300, jolloin Yrityspörssi kirjoittaa ja julkaisee ilmoituksesi täyspalveluna. Hinnaston ja tiedot palvelusta löydät täältä 

Valtakunnallinen www.firmakauppa.fi -palvelu tarjoaa myös ilmaisen tilan myynti-ilmoituksellesi, mikäli kohteen hintapyyntö jää alle 200 000 euron. Kohteen voi halutessaan ilmoittaa myös ilman hintapyyntöä. Palvelun tarjoaa ilmaiseksi pk-sektorin omistajanvaihdoksiin keskittynyt Suomen Yrityskaupat Oy, joka on Suomen Yrittäjien pitkäaikainen yhteistyökumppani. Suomen Yrityskaupat tekee yhteistyötä nyt myös Kinnon kanssa mikroyritysten omistajanvaihdosten onnistumisen edestä.

 

Sinua palvelevat: