Rahoitusneuvonta

Yritystoiminnan alkuvaiheessa tarvitaan lähes aina rahaa – mutta mistä tietää, kuinka paljon sitä tarvitaan ja mistä sitä saa?  Alkuinvestoinnit eivät aina ole suuren suuria. Jos liiketoiminta perustuu vaikkapa yrittäjän osaamisen myymiseen palveluna ’mies-ja-läppäri’-periaatteella, puhutaan paljon huokeammasta startista kuin ravintolan ollessa kyseessä. 

Joka tapauksessa rahan tarve ja rahan lähteet tulee kartoittaa heti alkuvaiheessa. Rahoitustarpeen suuruus selviää yleensä liiketoimintasuunnitelman laatimisen yhteydessä – ja siinä me kinnolaiset olemme erityisen hyviä auttamaan.

Autamme yritystä rahoitushakemusten laatimisessa ja tarvittavien liitteiden hankkimisessa – näitä ovat esimerkiksi rahoitus- ja kannattavuuslaskelmat sekä liiketoimintasuunnitelmien tarkennukset. Etenkin aloittavalle yrittäjälle rahoitusmaailma voi näyttäytyä melkoisen byrokraattisena viidakkona, mutta me tiedämme polut, jotka vievät perille ilman turhaa viivettä.

Partnerina Finnvera

Parhaan mahdollisen palvelun varmistamiseksi Kinno tekee kiinteästi yhteistyötä seudun rahoitusorganisaatioiden ja Finnvera Oyj:n kanssa. Keräämme ajantasaista tietoa erilaisista julkisista tukimahdollisuuksista ja järjestämme neuvotteluja sekä yksityisten että julkisten rahoittajien kanssa.

Vuodesta 2011 lähtien olemme tehneet Finnveran Lappeenrannan aluekonttorin kanssa sopimukseen perustuvaa yhteistyötä, jonka tavoite on parantaa Finnveran rahoituspalvelujen saatavuutta alueellamme.

https://www.finnvera.fi/

 

Yritystukimahdollisuuksia

Seuraavaan taulukkoon on koottu keskeisiä julkisia yritystukimuotoja, niitä myöntävät organisaatiot ja linkitys tukea koskeviin lisätietoihin.

 

 TUKI

 TUKEA JAKAA

 INFO

 Yrityksen kehittämisavustus                           

 ELY-keskus

Lisätiedot     

 Maaseudun yritysrahoitus

 ELY-keskus   

Lisätiedot

 Energiatuki

 ELY-keskus

Lisätiedot

 Alueellinen kuljetustuki

 ELY-keskus

Lisätiedot

 Lainat

 Finnvera

Lisätiedot

 Takaukset     

 Finnvera

Lisätiedot

 Vientitakuut

 Finnvera

Lisätiedot

 Pk-yrityksen innovaatioseteli

 Tekes            

Lisätiedot

 Kansainvälistyvä startup –yritys

 Tekes

Lisätiedot

 Kansainvälistyvä pk-yritys

 Tekes

Lisätiedot

 Kansainvälistyvä suuryritys

 Tekes            

Lisätiedot

 Tutkimusrahoitus

 Tekes            

Lisätiedot

 

 

Ota yhteys: