Yrityksen perustaminen

Ajattelitko ryhtyä yrittäjäksi? Onneksi olkoon! Kaltaisiasi rohkeita ja aktiivisia ihmisiä tällä seudulla tarvitaan. Yrittäjänä olet itse oma pomosi. Pääset toteuttamaan kenties pitkäaikaisiakin haaveita, joita palkkatyö ei samassa mittakaavassa mahdollista. Tarvitset sinnikkyyttä, oma-aloitteisuutta ja lujan tahdon tehdä töitä. Vastineeksi yrittämisestä voi tulla juuri sinun näköisesi elämäntapa.   

Näin taipaleen alussa edessä oleva matka voi tuntua oudolta ja pelottavalta. Miten hoituu kirjanpito ja verotusasiat? Entä miten saadaan rahoitus reilaan ja vakuutukset kuntoon? Mikä yhtiömuoto olisi paras juuri minun yritykseni tarpeisiin?

Maksuton & luottamuksellinen

Kinno auttaa sinua etsimään vastaukset näihin kysymyksiin. Osana Uusyrityskeskusverkostoa tarjoamme Kouvolan asukkaille maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville ja aloittaville yrittäjille.

Me emme voi taata yrityksesi menestystä, mutta voimme tasoittaa tietä ja varmistaa, että ainakin ne kaikkein ilmeisimmät sudenkuopat kierretään. Kun olet käynyt meillä juttelemassa, tiedät jo paremmin mitä kannattaa tehdä – ja ennen kaikkea: miksi

 

Yrityksen käynnistyspalvelut -palvelulupauksemme

Neuvonnan jälkeen mahdollisesti käynnistyvällä yritystoiminnalla on kannattavan liiketoiminnan edellytykset ja tarvittava rahoitus. Asiakkaalla on tietoa suunnitelmallisesta ja kannattavasta yritystoiminnasta. Hän on myös tietoinen toimintaansa koskevista laeista ja määräyksistä. ”

    

 

Ota yhteys: