ExtremeRun Kouvolaan elokuussa 2018

Lauantai, 18. elokuu 2018 to Sunnuntai, 19. elokuu 2018

Hyvän fiiliksen juoksutapahtuma ExtremeRun järjestetään ensimmäistä kertaa Kouvolassa elokuussa 2018. Kouvolan ExtremeRun juostaan lauantaina 18.8. ja Lasten ExtremeRun sunnuntaina 19.8.2018. Tapahtumayhteistyössä ovat Kouvolan kaupunki ja VisitKouvolan kokous- ja tapahtumapalvelu.

Kouvola Innovation Oy:n toimitusjohtaja Martti Husu toivottaa uuden tapahtuman Kouvolaan tervetulleeksi ja vahvistamaan positiivista Kouvola-kuvaa ja urheilukaupunkimainetta.

”Yhdessä näitä asioita tehdään elinvoimaisen kaupungin eteen. Aloitteentekijöitä tarvitaan aina, mutta kaupungin, yritysten ja yhteisöjen eli ihmisten välisestä yhteistyöstä tässäkin onnistumisessa on kyse”, sanoo Martti Husu.

Tapahtuman Kouvolaan saamisen taustalla on uusi VisitKouvolan kokous- ja tapahtumamatkailun palvelu, joka aloitti neuvottelut tapahtuman järjestäjien kanssa tämän vuoden elokuussa.

"Kokouksia ja tapahtumia aletaan houkutella Kouvolaan systemaattisesti, koska niiden avulla vahvistetaan matkailun ympärivuotisuutta", kertoo matkailun asiantuntija Paula Kulla Kouvola Innovation Oy:stä.

Vuodesta 2010 ensimmäistä kertaa Vantaalla järjestetty tapahtuma on kerännyt vuosittain yli 10 000 juoksijaa neljällä paikkakunnalla ja on yksi Suomen suurimmista juoksutapahtumista. Kouvolaan odotetaan saapuvan 2500 juoksijaa.

”Ensi vuonna ExtremeRun järjestetään seitsemällä paikkakunnalla, ja on todella hienoa, että myös Kouvola juostaan kartalle. Yhteistyö Kouvolan kaupungin ja VisitKouvolan kanssa on alkanut loistavasti ja uskon, että tästä saadaan upea, monivuotinen perinne”, kertoo tapahtumajärjestäjä Mika Hirvinen ExtremeRun Oy:stä.

ExtremeRun tunnetaan hupimielisenä juoksutapahtumana, jossa jokainen voi kykyjensä ja kuntonsa mukaan haastaa joko itseään kivalla työ- tai ystäväporukalla tai kisata tosissaan kisan voitosta. Teemaan kuuluu oman maun mukainen pukeutuminen ja rento asenne. Tapahtumissa radalle on rakennettu juoksijoita varten erilaisia kiipeily-, ryömintä-, vaahto- ja vesiesteitä.

 

Lisätietoja:   

Mika Hirvinen, toimitusjohtaja, ExtremeRun Oy, p. 040 828 7974
www.extremerun.fi