Koko maailma Kouvolasta


Sijoitu Kouvolaan ja menesty!

Etsitkö uutta kotia yrityksellesi? Se on Kouvolassa! Kouvolan maine risteysasemana on tiedostettu ja tunnustettu. Helsinkiin on täältä reilun tunnin junamatka, Pietariin kahden. Hamina-Kotkan satama on lähellä, ja niin myös Helsinki-Vantaan lentokenttä.

n. 1 t Kotkan ja Haminan satamiin
1 t 10 min Lappeenrannan lentokentälle
1 t 30 min Helsinki-Vantaan lentokentälle
1 t 30 min matka Suomen suurimpiin satamiin
2 t 20 min matka junalla Kouvolasta Pietariin
500 000 ihmistä tavoitettavissa 60 minuutin säteellä Kouvolasta

 

Kouvola on Kaakkois-Suomen suurin kaupunki, jonka teollinen perinne on raudanluja. Tulevaisuuden menestystarinoita taotaan jo esimerkiksi uusiutuvan energian ja ympäristöteknologian saralla. Kouvola on hyvä koti suurille ja ja pienille yrityksille - ja aivan varmasti sinun yrityksellesi.


YRITYSTEN

LUKUMÄÄRÄ:

5016

TOIMIALALISTAUS

TYÖPAIKKOJEN OSUUS%

Palvelut 73,6%
Jalostus 21,9%
Alkutuotanto 3,6%
Muut toimialat 0,9%

 


Kouvolassa ihmisten osaaminen on erittäin monipuolista ja kokemusta omaavan työvoiman ja rakennusvalmiiden tonttien saatavuus hyvällä tasolla.

 

Yritysverkostot

Kouvola Innovation on lisäksi mukana lukuisissa kotimaisissa sekä kansainvälisissä verkostoissa.

 

Sijoittumisneuvonta

Kouvola Innovationin sijoittumispalvelut tarjoavat yrityksellesi tietoa Kouvolan eri alueista sekä toimialoista. Meidän kauttamme saat tontti- ja toimitilakartoituksen nopeasti ja vaivattomasti. Lisäksi käymme yhdessä läpi eri rahoitusvaihtoehtoja ja etsimme yrityksellesi osaavaa työvoimaa sekä yrityskumppaneita.

Kouvola Innovationin kautta pääset mukaan sekä paikallisiin että valtakunnallisiin ja kansainvälisiin yritysverkostoihin. Tarjoamme yhteistyötä eri alueellisten sekä EU-kehittämishankkeiden kanssa; hankeyhteistyö antaa yrityksellesi lisäpotkua liiketoiminnan kehittämiseen ja kansainvälistymiseen sekä yrityksen kasvuun. Toimimme yhden luukun periaatteella! Kontaktit mm. Kouvolan kaupunkiin, TE-palveluihin ja ELY-keskukseen järjestyvät kaikki meidän kauttamme.

Sijoittumisneuvonta auttaa löytämään oikeat rahoitusvaihtoehdot (esim. Finnvera, ELY-keskus, Tekes, Horizon 2020). Olemme mukana sekä neuvotteluissa että hakuprosessissa.

 

Toimitilat ja tontit

Autamme yritystäsi löytämään juuri tarpeitasi vastaavan tontin tai toimitilan. Kouvolasta löytyy sekä tuotantoon että kauppa- ja palvelutoimintaan sopivia toimitiloja, erikokoisia teollisuus- ja muita yritystontteja. 

New logistical opportunities - Railgate Finland 2019

Teollisuustontit   Yritystontit ja toimitilat

 

Olemme täällä

yrityksiä varten

EDULLISTA JA
MUKAVAA ELÄÄ

Keskimäärin 1095
edullisemmat kerros- ja rivitaloneliöt Suomen keskiarvoon verrattuna

OMAKOTITALOASUMISEN
NELIÖHINTA KOUVOLASSA*

2,29€/kk
*vuonna 2013

KOUVOLA-
EXTRA

10 000 kesäasukasta
1 186 maatilaa
35 kansallisuutta

Kiinnostaako rakettistartti?

Kouvolassa on kasvun paikka. Kaupunki etsii uutta, kasvaa ja kehittyy. Haemme aktiivisesti uutta palvelutarjontaa sekä paikallista toimintaa täydentävää bisnestä. Siksi haluamme juuri sinun yrityksesi tänne.

Kouvola Innovationista saat kelpo kumppanin. Sijoittumispalvelumme auttavat sinut enemmän kuin alkuun. Asiantuntijamme tietävät, miten bisnes saadaan rullaamaan ilman turhia viivyttelyjä.

 

Jokainen yritys on mahdollisuus

Autamme eri toimijoita löytämään toisensa ja mahdollistamme hyvät edellytykset kaikenlaiselle yritystoiminnalle kotiseudullamme. Olemme täällä yrityksiä varten.