Innovaationeuvonta

Kilpailukykyiset innovaatiot syntyvät ympäristöissä, joissa erilaiset tiedot, tarpeet ja intressit kohtaavat. Yritykset hakevat innovaatioista kilpailuetua – ja joskus yritykset syntyvät aika lailla puhtaasti innovaatiosta. Tästä on kysymys etenkin silloin, kun on olemassa innovaatio, jonka kaupallistamista varten perustetaan yritys. 

Me Kinnossa katsomme, että innovaatio voi olla uusi läpimurtotuote, tekninen ratkaisu tai tuotantoprosessi – mutta aivan samalla tavalla myös uusi liiketoimintamalli, arvoketju tai -verkosto. Itse asiassa innovaation tarkka rajaaminen ja määrittely sotisi koko innovaation perusideaa vastaan. 

Onko sinulla kenties käsissäsi innovaatio, joka kantaa yritystä nyt ja huomenna? Tule Kinnoon juttelemaan, niin katsotaan yhdessä, josko innovaatio olisi mahdollista saada siivilleen ja lentoon. Innovaationeuvonta on maksuton palvelu – eli tätä korttia ei yksinkertaisesti kannata jättää kääntämättä. 

Suojaa kuningasajatus!

Voit ottaa yhteyttä Kinnoon myös hakiessasi apua tuote- tai palveluidean suojaamiseen, tuotekehitykseen tai sen rahoitukseen. Saat tietoa mahdollisuuksista ja vaihtoehdoista sekä ohjausta julkisiin tukipalveluihin. 

Varaa aika henkilökohtaiseen neuvontaan: